LightAct – Interaktiv belysning

Overview

LightAct är ett unikt verktyg för att skapa interaktiva miljöer med belysning och media. Det prisbelönta kontrollsystemet gör det möjligt att skapa kreativa, interaktiva och uppslukande installationer med belysning och media. Med LightAct öppnas en helt ny värld av möjligheter. Låt färgat ljus belysa produkterna i er butik när ingen är där. Ändra till neutralvitt när kunder närmar sig produkterna.

Skapa en levande fasad, en inspirerande gångtunnel eller en kreativ lekpark.

LightAct består av extremt kompetenta DMX controllers, reActor V2, V4 och V6 där varje reActor kan styra ett DMX512 universum. För att skapa en interaktiv installation med människan i centrum behöver LightAct veta vart i anläggningen det är rörelse. Detta görs genom att koppla ihop reActorerna med olika interfaces. reActor V2 kan kommunicera med två interfaces, V4 med fyra och V6 med sex interfaces.

LightAct SensorView samlar information från en stor mängd olika sensorer, från rörelse- till vindsensorer.

LightAct SmartView analyserar videodatan från kameror i anläggningen och kan på så sätt berätta för LightAct exakt vart det finns rörelse och kontrollera ljuset efter personernas rörelser.

Systemet är väldigt enkelt att dimensionera och extremt skalbart. Genom att nätverka ihop flera reActors kan LightAct kontrollera ljuset i små skyltfönster ända upp till en stor galleria.